De maand Shraavan in de Vedische kalender is zoals u weet de maand van Shiva Bhagwaanji. Deze hele maand aanbidden devoten Shivaji door onder andere puja, paath, shivabhishek, havan jagya uit te voeren.

Shivaji representeert het water- en vuurelement. Zijn 3 ogen representeren Surya deva (de rechteroog), Chandrama (de linkeroog) en Agni deva (de derde oog). Het offeren van water balanceert het vuurelement. Door in deze maand dagelijks minimaal water te offeren op de Shivalinga verkrijgt de devoot een gebalanceerd leven.

In Ashram Shri Dutcheswar Dhaam zullen we net als vorig jaar dagelijks Shivabhishek en Havan Jagya uitvoeren met in achtneming van de regels die gesteld zijn door het RIVM met name door 1.5 meter afstand bewaren.

Dagelijks van 07.00 – 09.00 uur is men welkom in de Ashram.

Wij nodigen u van harte uit om deze maand mee te bidden en uw bijdrage te leveren aan ieders gezondheid en het herstel van onze maatschappij.

Wij hebben wederom uw hulp nodig om de Shraavan Maas vorm te geven.

Voor de Shivabhishek en Havan Yagya zijn dagelijks spullen nodig zoals:
Melk, bloemen, fruit, ghee, havan samahgriha, hout en ontbijt voor de bezoekers.
U kunt goederen doneren en of uw financiële bijdrage geven

Wilt u bijdragen, neem dan contact op met ons op de onderstaande nummers of stort een bijdrage op onze bankrekening NL16 INGB 0001 7261 38 t.n.v. Stichting Shri Sanatan Dharma Nederland

Contactgegevens:
Email: sanatan@hotmail.nl / srpsan@live.nl
website: www.muhurta.nl

Info: 06-47988086 / 06-36588825 / 06-47334747